Anlık Bildirim

Intel Core i9-9900KS tüm çekirdekleri 5GHz seviyesinde çalıştırıyor

AMD’nin hamleleri karşısında alan bırakmamaya çalışan Intel, Computex 2019 fuarı öncesinde bomba bir tanıtım yaptı. 8 çekirdeği de 5GHz seviyesine çıkabilen Intel Core i9-9900KS karşınızda.

Computex 2019 fuarının başlamasına çok az bir süre kala Intel ilk bombayı patlattı. Oyun odaklı en hızlı işlemci olarak lanse edilen Intel Core i9-9900K modeli şimdi çok daha hızlı bir versiyona sahip oldu.

Intel Core i9-9900KS neler sunuyor?

Intel Core i9-9900KS adındaki yeni işlemci yine 8 çekirdekli ancak en önemli farkı tüm çekirdeklerin 5GHz seviyesine ulaşması. Orijinal işlemcide 5GHz seviyeleri sadece tek çekirdekte görülebiliyordu.

Intel tanıtım esnasındaki kısa bir sunumda Windows Task Manager üzerinden yeni işlemciyi gösterdi ve işlemcinin tüm çekirdeklerinin 5GHz seviyesine çıktığı bizzat da görülmüş oldu. İşlemcinin temel hızı ise 4GHz seviyesinde.

Intel Core i9-9900KS işlemcisi yarın yapılacak olan açılış konuşmasında detaylara kavuşacak. Özellikle tüm çekirdeklerin 5GHz seviyesinde çalışmasının termal tasarım gücüne nasıl etki edeceği merakla bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7749 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, intel core i9-9900ks ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim