Anlık Bildirim

Intel McAfee uygulaması, Samsung Galaxy Note 7 ve Z2 modellerinde ön yüklü geliyor

Intel ve Samsung arasında yapılan ortaklık kapsamında, MacAfee VirusScan uygulamasının Galaxy Note 7 ve Z2 akıllı telefonlarında ön yüklü olarak geleceği açıklandı.

Yazılım ürünleri için belirli bir üreticinin mobil cihazlarında ön yüklü olarak gelmek, yaygın kullanım adına büyük önem taşıyor. Örneğin Microsoft uygulamaları pek çok Android cihazında ön yüklü olarak geliyor. Intel de, MacAfee için benzer bir yöntem izliyor.

Intel ve Samsung arasında yapılan ortaklık kapsamında, MacAfee VirusScan uygulamasının Galaxy Note 7 ve Z2 akıllı telefonlarında ön yüklü olarak geleceği açıklandı. Özellikle mobil alanda güvenliğe önem veren bahse konu cihazların kullanıcıları, başka bir anti-virüs yazılımı aramaya ihtiyaç duymayacak.

Intel, her dakika 305 yeni tehdidin ortaya çıktığını ve yıl bazında mobil zararlı yazılımların yüzde 110 gibi dikkat çekici bir artış rakamı yakaladığına dikkat çekiyor. Bu bakımdan, MacAfee teklifi, Samsung kullanıcılarına en iyi korumayı sunacak.

Galaxy Note 7 modeli amiral gemisi sınıfında çok satacağına kesin gözüyle bakılan bir cihaz. Samsung Z2 ise özellikle Asya kıtasında büyük satış rakamlarına ulaşma potansiyeline sahip. Intel MacAfee yazılımı böylece kendisine geniş bir kullanım tabanı kazandırmış olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6004 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, intel macafee virusscan ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim