Anlık Bildirim

Intel'in, Arc Alchemist ekran kartları yakında geliyor: Yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı

2022'nin ilk çeyreğinde yeni Arc Alchemist ekran kartlarını piyasaya sürmeye planlayan Intel, bugün gerçekleştirilen 2021 Game Awards etkinliğinde yeni bir video paylaştı.

Intel'in Arc ekran kartları hakkında yeni bir video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

The Game Awards 2021 etkinliğinde Intel, Arc Alchemist ekran kartlarını içeren yeni bir tanıtım videosu paylaştı. AMD ve Nvidia’nın yer almadığı etkinlikte oyunculara sektöre yeni bir adayın dahil olduğunu hatırlatan şirket, 2022 yılının ilk çeyreğinde yeni ekran kartı serisini müşterilere göndermeye başlayacak.

Paylaşılan video, Arc Alchemist ekran kartları üzerinden oynanan Riders Republic, Age Of Empires IV, Back4Blood ve RiftBreaker gibi oyunları içerirken, sonlara geldiğimizde Intel Arc logosu bulunan bir dizüstü bilgisayar ve 8 pin güç girişinden güç alan bir ekran kartının bulunduğu masaüstü bilgisayar bizleri karşılıyor.

Intel hala rakipleri ile karşılaştırılabilecek herhangi bir kıyaslama rakamı paylaşmamış olsa da yeni ekran kartları, DLSS'in rakibi olacak XeSuperSampling teknolojisi gibi özellikler ile sektörde fark yaratabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim