Anlık Bildirim

Intel, Arc ekran kartlarını her yıl milyonlarca oyuncuya ulaştırmak istiyor

Madencilik ve stok sıkıntılarından etkilenen ekran kartı sektörü hakkında Intel'in grafik bölümünün kıdemli başkan yardımcısı Raja Koduri'den yeni açıklamalar geldi.

Intel, yeni ekran kartlarını milyonlarca oyuncuya ulaştıracak Tam Boyutta Gör

Ekran kartı sektöründe madencilik ve tedarik sıkıntıları ediyor. Nvidia ve AMD arasındaki yarışa yeni Arc Alchemist kartları ile dahil olmayı planlayan Intel'in Hızlandırılmış Bilgi İşlem Sistemleri ve Grafik bölümünün kıdemli başkan yardımcısı Raja Koduridikkat çekici yeni açıklamalarda bulundu.

Ekran kartı sektörü kızışacak

Ekran kartlarında yaşanan sıkıntılar hakkında, ''Bu, bilgisayar oyuncuları ve sektör için büyük bir sorundur'' sözlerini dile getiren Koduri, ayrıca ''Her yıl milyonlarca oyuncuya yeni ekran kartlarını göndermek için planlar yaptıklarını'' söyledi. 

Intel'in her yıl büyük sayıda ekran kartı stoğu piyasa sürmesinin pazar üzerinde kesinlikle olumlu bir etki yaratacağını söyleyebiliriz. Zira daha önce ARC ekran kartları için dökümhane, farklı üreticiler, oyuncular ve stüdyolar ile işbirliği yaptıklarını söyleyen Intel, sektöre büyük adımlar atarak giriş yapacak. 

Masaüstü Arc Alchemist kartlarının çıkış tarihi henüz kesin olarak bilinmiyor olsa da şirket, ilk dizüstü ürünlerini önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeyi planlıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8381 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Intel, Arc Alchemist ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim