Anlık Bildirim

iOS 17.0.3 yayınlandı: iPhone 15 Pro'nun aşırı ısınma sorunu çözüldü!

iPhone 15 kullanıcılarının beklediği güncelleme yayınlandı. Apple, özellikle iPhone 15 Pro modellerinde yaşanan aşırı ısınma sorununu gideren iOS 17.0.3 güncellemesini indirmeye açtı.
apple ios 17.0.3 güncelleme iphone 15 pro ısınma sorunu çözüldü Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone 15 Pro’ların aşırı ısınma sorunu kabul etmiş ve yaptığı açıklamada sorunun titanyum tasarımla ilgisinin olmadığını, üçüncü parti uygulamalarla birlikte iOS 17’deki bir hatadan kaynaklandığını söylemişti. Ardından iOS 17.0.3 güncellemesi ile sorunun çözüleceği belirtilmişti. Beklenen güncelleme geldi; iOS 17.0.3 ile iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’in en büyük sorunlarından biri çözülmüş oldu.

iPhone 15'in ısınmasına yol açan sorun çözüldü

Bugün yayınlanan iOS 17 güncellemesinin yapı numarası 21A360. iPhone 15 Pro’ların ısınma sorununu giderdiği söylenen sürüm, iOS 17 uyumlu tüm iPhone'lar için indirilebiliyor. Güncelleme notlarında her zamanki gibi önemli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemelerinin yanı sıra iPhone’un beklenenden daha sıcak çalışmasına neden olan bir sorunu çözdüğü yazıyor.

Kullanıcılar, yeni iPhone’ların aşırı ısınmasını titanyum kasaya bağladı ancak Apple, yeni tasarımın paslanmaz çelik tasarıma sahip önceki iPhone’lara göre daha iyi ısı dağılımı sağladığını söyledi. Aşırı ısınmaya neden olduğu söylenen uygulamaların çoğu güncellendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13638 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS 17, iPhone 15 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim