Anlık Bildirim

iOS 17.2, App Store'da bir değişiklikle geliyor

Apple, iPhone'lar için iOS 17.1.1 güncellemesinin ardından iOS 17.2 beta 2 sürümü yayınladı. Yeni iOS 17.2, App Store'da belli kategorideki uygulamalara erişimi kolaylaştıran bir değişiklik içeriyor.
ios 17.2 app store uygulama kategorileri Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone için iOS 17.2 beta 2 dahil olmak üzere yazılımlarının yeni beta sürümlerini yayınladı. iOS 17.2 sürümüne App Store’da uygulama kategorilerini öne çıkaran bir değişiklikle geliyor.

Uygulama kategorileri üste taşınıyor

App Store Uygulamalar bölümünde üstte kullanıcıların Eğlence, Eğitim, Fotoğraf ve Video, Müzik gibi çeşitli uygulama kategorileri arasında gezinmesine olanak tanıyan yeni bir gezinme çubuğu yer alıyor. Buradaki kategoriler, “Kategorilere göz atın” menüsünde uygulama bölümünün alt kısmında bulunan kategorilerle aynı. App Store Oyunlar bölümünde de bulmaca, yarış, simülasyon, macera gibi benzer kategori listesi bulunuyor. Oyunlar sekmesinin altındaki kategorilerle aynı.

Uygulamalar veya Oyunlar’da listelenen kategorilerden birine dokunulduğunda o kategorinin parçası olan uygulamalar gösteriliyor. Bu değişiklikle birlikte Apple Arcade için üst çubuk gezinme seçeneği diğer App Store bölümlerine de gelmiş oldu.

iOS 17.2 ne zaman çıkacak?

Apple’ın iOS 17.2 güncellemesini Aralık ayı içinde yayınlaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim