Anlık Bildirim

Apple, iOS 17.1.1 güncellemesini yayınladı: Yenilikler neler?

Apple, iPhone'lar için iOS 17.1.1 ve iPad'ler için iPadOS 17.1.1 güncellemesini yayınladı. Yeni iOS 17 sürümü, özellikle iPhone kullanıcılarının yaşadığı sorunlarına çözümüne odaklanıyor.
iOS 17.1.1 güncelleme iPhone yenilikler neler Tam Boyutta Gör
Apple, 7 Kasım’da gece sürpriz bir şekilde güncelleme sundu. Mac bilgisayarlar, Apple Watch’lar, iPhone ve iPad’ler güncellendi. iOS 17.1.1 sürümü, iPhone’lardaki çeşitli hataların giderilmesine yönelik bir güncelleme olduğundan bekleniyordu ve sonunda yayınlandı.

iOS 17.1.1 güncellemesi, Apple’ın yeni AirDrop, Bekleme Modu ve Apple Müzik özellikleri getiren iOS 17.1 güncellemesini yayınlanmasından yaklaşık iki hafta sonra geldi.

iOS 17.1.1, hata düzeltmelerine odaklanıyor

iOS 17.1.1, BMW kablosuz şarj sorununu (kablosuz şarj sonrasında Apple Pay ve diğer NFC özelliklerinin çalışmamasına ilişkin bir sorun ve iPhone 15 modellerine özel) ve Hava Durumu kilit ekranı araç takımındaki bir hatayı gideriyor. WiFi bağlantısı ve iPhone’ların gece beklenmedik şekilde kapanmasıyla ilgili sorunlar mevcuttu ancak güncelleme notlarında bunlara değinilmiyor.

Apple, iOS 17.2 ve iPadOS 17.2 güncellemelerini test ediyor. WiFi sorununu çözen (yavaş bağlanma ve kopma) güncellemenin Aralık ayı içinde yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23854 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS 17, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim