Anlık Bildirim

iOS 17.4 ile iPhone, podcast yayınlarını yazıya dökecek

iOS 17.4 güncellemesiyle birlikte Apple Podcast uygulamasına yeni bir özellik geliyor. Kullanıcılar podcast yayınlarını dinlemeden önce içeriğini görebilecek.   
ios 17 yeni özelliği apple podcast transkript Tam Boyutta Gör
Apple, AB’de App Store değişikliklerini içeren iOS 17.4 beta sürümünü yayınladı. iOS 17.4, özellikle AB kullanıcıları için büyük bir güncelleme ancak tüm kullanıcıları ilgilendiren yenilikler de olacak. Örneğin; Apple Podcast uygulaması, Apple Müzik’teki şarkı sözü özelliğine benzer şekilde transkript seçeneği sunacak.

Apple Podcast uygulaması, iOS 17.4 güncellemesiyle transkript özelliğine sahip olacak. Beta sürüm kullanıcılarının deneyimine göre, transkriptler otomatik olarak oluşturuluyor ancak söylenenler yazıya doğru şekilde dökülüyor. Yeni bir podcast oynatıldığında transkriptlerin oluşturulması yalnızca birkaç saniye sürüyor ve yayın boyunca sözler eşzamanlı akıyor. Podcast yayınında belirli bir kelimeyi aratmak mümkün olduğu gibi o kelimenin geçtiği bölüme hızlıca atlamak da mümkün.

Şu anda yayında konuşulanların yazıya dökülmesini sağlayan transkript özelliği tüm podcastlerde desteklenmiyor. Ayrıca İngilizce, Fransızca, Almanca ve İspanyolca olarak dökülüyor. Transkriptler otomatik olarak oluşturuluyor ancak yayıncı dilerse kendi transkriptini de yükleyebiliyor.

iOS 17.4 ne zaman çıkacak?

iOS 17.4, şu anda geliştiricilerin kullanımına açık. Güncellemenin Mart ayında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim