Anlık Bildirim

iPhone 13 mini'nin CAD çizimlerini baz alan fotoğraflar paylaşıldı

Bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan iPhone 13 mini'nin muhtemel tasarımı ortaya çıktı. CAD çizimlerini temel alan görüntüler akıllı telefonun "çapraz kamera" dizilimiyle geleceğini gösteriyor.

iPhone 13 mini'nin CAD çizimlerini baz alan fotoğraflar Tam Boyutta Gör

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı iPhone 13 mini yeniden tasarlanmış bir kamera ünitesiyle karşımıza çıkacak. SvetApple tasarımcıları akıllı telefonun gerçeğe yakın render görüntülerini paylaştı.

Yayınlanan görseller daha önce ortaya çıkan CAD çizimlerini temel aldığı için gerçeğe dönüşme ihtimali son derece yüksek. Yani karşımızda herhangi bir dayanağı olmayan, hayal gücü üzerine kurulu bir konsept tasarım yok.

iPhone 13 mini'nin CAD çizimlerini baz alan fotoğraflar Tam Boyutta Gör

Çapraz lens yerleşimi

Ana değişiklik kamera ünitesiyle ilgili. Kamera lensleri iPhone 12 mini'de olduğu gibi aynı hizada yer almayacak. Bunun yerine çapraz olarak konumlandırılacak. Böylelikle cihaz önceki modelden ayırt edilebilecek.

Tasarımcılar, Apple'ın iPhone 13 mini'de sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme özelliği sunacağını düşündükleri için kamera lenslerini büyüttüklerini söylüyorlar. Bildiğiniz üzere iPhone 12 Pro Max'te de benzer bir çözüm kullanılıyor.

iPhone 13 mini'nin CAD çizimlerini baz alan fotoğraflar Tam Boyutta Gör

Tüm bunlara ek olarak iPhone 13'teki ekran çentiğinin önceki tüm iPhone'lardan yaklaşık %30 daha küçük olması bekleniyor. Dolayısı ile iPhone 13 mini görsellerinde çentiğin biraz daha küçüldüğünü görüyoruz. Apple yeni akıllı telefonlarını Eylül ayında tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11679 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çizim, tasarım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim