Anlık Bildirim

iPhone 13'ün muhtemel dizaynı ortaya çıktı

Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı iPhone 13 serisiyle ilgili sızıntılar devam ediyor. Şimdi de cihazın, söylentilere göre oluşturulan olası tasarımı yayınlandı.

iPhone 13'ün muhtemel dizaynı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Apple'ın yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 13'ün tasarımını ortaya koyan yeni bir görsel paylaşıldı. Render görüntüsünün, yaklaşan iPhone 13 serisiyle ilgili son zamanlarda çıkan tüm bilgilere dayanılarak hazırlanmış olduğunu belirtelim.

İçeriden öğrenenlere göre, akıllı telefonun ekranında daha küçük bir çentik olacak ve ekranın etrafındaki çerçeveler daha da daralacak. Lightning bağlantı noktası alt kısımda görülebilir. Aynı zamanda bazı kaynaklara göre yeni iPhone modelinde bu portun olmayacağı da söyleniyor.

iPhone 13'ün muhtemel dizaynı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Daha küçük çentik ve ince çerçeveler

Render görüntüsünün yaratıcısı, iPhone 13'ün 120 Hz yenileme hızına sahip bir ProMotion ekranının yanı sıra bir LiDAR sensörü, f / 1.8 diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı bir kamera, daha büyük kapasitede bir pil ve dahili 1 TB depolama alanı ile geleceğini belirtiyor.

Ayrıca iPhone 13, Face ID'nin yerini alacak olan ve Yüz Tanıma Sistemi için gereken alanı azaltacak en son D-ToF (Direct ToF) teknolojisini de kullanabilir. Öte yandan 23 Mart'ta Apple'ın bir sunumu olduğu iddia ediliyor. Şirket bu etkinlikte iPad mini 6 ve 12.9 inç iPad Pro'yu tanıtabilir. iPhone 12s olarak da isimlendirilebileceği söylenen iPhone 13 serisinin lansmanı ise Eylül ayında gerçekleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
57379 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tasarım, render ve
3 etiket daha iPhone 13 iphone 12s Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim