Anlık Bildirim

iPhone 14 Max sürprizi

iPhone 14 Max modeli 6.7 inçlik OLED ekran barındırmasına rağmen iPhone 14 ile aynı donanımı barındıracak. Böylece iPhone 14 Pro Max’a uygun fiyatlı bir alternatif olacak.

iPhone 14 Max geliyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın düşük talep nedeniyle iPhone 13 mini sonrasında bu konsepti rafa kaldıracağı gündeme gelmişti. Bunun yerine Apple’ın iPhone 14 Max adıyla yeni bir model koyacağı ifade ediliyor. 

iPhone 14 Max neler sunacak?

Apple’a yakın isimlerin verdiği bilgilere göre iPhone 14 Max tasarım olarak iPhone 14 Pro Max ile benzer bir görüntü sunacak. 6.7 inçlik OLED panel 120Hz tazeleme hızı ve LTPO verimlilik süreci barındıracak. 

Fark olarak ise donanım tarafının iPhone 14 ile aynı olması gösteriliyor. Böylece iPhone 14 Pro Max kadar büyük ancak performans ve kamera olarak iPhone 14 modelini temel alan bir melez ortaya çıkacak. Fiyat nedeniyle tercih edilmeyen iPhone 14 mini’den doğan boşluğu iPhone SE 2022 modelinin daha uygun fiyat etiketiyle dolduracağı tahmin ediliyor. 

iPhone 14 serisinde bugünden gündeme gelen iddialara göre büyük çentik kaldırılıyor ve nokta çentik ile yola devam ediliyor. Face ID yerine ise kenara entegre parmak izi okuyucusu ile Touch ID geri geliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19121 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 max, iPhone 14 ve
2 etiket daha iphone 13 mini Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim