Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro kullanıcıları düşük sinyal kalitesinden şikayetçi

iPhone 14 Pro sahipleri düşük sinyal kalitesi ve hücresel bağlantı sorunlarından şikayetçi. Çok sayıda kullanıcı yavaş 5G hızı ve sesli aramaların kesintiye uğraması gibi sıkıntılar yaşıyor.

iPhone 14 Pro kullanıcıları düşük sinyal kalitesinden şikayetçi Tam Boyutta Gör

Yeni nesil iPhone'ların satışa sunulmasının ardından ilk müşterilerin yaşadığı olumlu-olumsuz deneyimler de ortaya çıkmaya başladı. MacRumors internet sitesinin haberine göre iPhone 14 Pro kullanıcıları düşük sinyal gücü ve hücresel bağlantı sorunlarından şikayetçi.

Reddit ve MacRumors forumundaki çok sayıda şikayete bakılırsa sorun Amerikalı operatör Verizon'un müşterilerini etkilemiş durumda. Cihaz sahipleri iPhone 14 Pro'da sinyal gücünün zayıf olmasından yakınıyor. Buna karşın iPhone 13 gibi diğer cihazlarda ise herhangi bir sorun yok.

iPhone 14 Pro kullanıcıları düşük sinyal kalitesinden şikayetçi Tam Boyutta Gör

5G bağlantı hızı yavaş

Reddit platformundaki bir kullanıcının iPhone 14 Pro'da 5G hızının yavaşlığıyla ilgili başlık açmasının ardından aynı sorunu yaşayan yüzden fazla kullanıcı şikayetlerini paylaştı. Verizon destek birimiyle iletişime geçtikten sonra bile sorunun hala çözülmediği belirtiliyor.

Bazı kullanıcılar en son iOS 16.1 beta sürümünü yüklemeyi denedi ancak bu işe yaramadı. Tüm bunlara ek olarak iPhone 14 Pro'daki tutarsız sinyal sıkıntısı yüzünden sesli aramaların kesintiye uğraması gibi sorunların da yaşandığını hatırlatalım. Apple ve Verizon'dan henüz konuyla ilgili açıklama gelmiş değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8614 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 pro, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim