Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro'nun hap şeklindeki kesiminin özelleştirilebileceği iddia ediliyor

Yeni çıkan iddialara göre iPhone 14 Pro'da kullanıcılar isterlerse çift delikli hap şeklini isterlerse iki deliğin birleşik olduğu tasarımı tercih edebilecek.  

iPhone 14 Pro'nun hap şeklindeki kesimi özelleştirilebilecek Tam Boyutta Gör

Twitter'daki viral bir video, yakında çıkacak olan iPhone 14 Pro'da kullanıcıların hap şeklindeki çentiği değiştirebileceğini iddia ediyor.

İşte iPhone 14 Pro'nun videosu olduğu iddia edilen paylaşım:

Videonun kendisinin meşruluğu son derece tartışmalı olsada gerçek bir iPhone 14 Pro cihazına erken bir uygulamalı bakışı gösterdiğini iddia ediliyor. 

‌iPhone 14 Pro‌ ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max'in ekranın üst kısmında çentiği değiştirmek için iki fiziksel delik içermesi bekleniyor. Yeni çıkan sızıntılara göreyse Apple'ın daha büyük bir hap şeklinde kesik oluşturmak için aralarındaki pikselleri kapatarak iki deliği dijital olarak birleştirebilir.

Yukarıdaki video, ‌iPhone 14 Pro‌ kullanıcılarının hap şeklinin görünümünü özelleştirebileceklerini gösteriyor. Video, iki fiziksel delik arasındaki pikselleri açıp kapatan ve kullanıcının iPhone 14 Pro'nun üst kısmının nasıl görünmesini istediğini seçmesine olanak tanıyan bir ayarın değiştirildiğini göstermekte.

Apple'ın kullanıcılara hap şeklinin iki olası görünümü arasında bir seçim yapma olasılığının düşük olduğu söyleniyor. Çünkü ‌iPhone‌ X'ten bu yana her iPhone'daki çentik gibi, hap şekli de ‌iPhone‌'un belirgin bir yönü haline gelebilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6445 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 pro, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim