Anlık Bildirim

iPhone 15'in örgülü USB-C kabloları ortaya çıktı: Telefon rengiyle uyumlu olacak

Apple'ın önümüzdeki ay tanıtacağı yeni iPhone'lardaki en önemli değişikliklerden biri USB-C'ye geçiş olacak. Lansmana yaklaşırken iPhone 15 serisinin örgülü USB-C kablolarının fotoğrafları sızdırıldı.
iPhone 15'in örgülü USB-C kabloları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Apple'ın bu yılki iPhone serisinde USB-C bağlantı noktasına geçiş yapması bekleniyor. Majin Bu takma adlı X (Twitter) kullanıcısı, iPhone 15 serisi akıllı telefonlar için tasarlandığı belirtilen örgülü USB-C şarj kablolarının fotoğraflarını yayınladı.

Paylaşılan fotoğraflarda farklı renklerde şarj kablolarının yer aldığı görülüyor. Apple muhtemelen akıllı telefonları gövde rengine uygun kablolarla birlikte sunacak. Zira Cupertinolu şirket aynı yaklaşımı yeni MacBook Air modellerinde de kullanıyor.

iPhone 15'in örgülü USB-C kabloları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Sadece iPhone 15 Pro'lara özel olabilir

Bu arada örgülü şarj kablolarının sadece iPhone 15 Pro modellerine özgü olma ihtimali var. Normal iPhone 15 standart kabloyla gelebilir. Apple'ın zaten normal modeller ile daha pahalı Pro versiyonları arasındaki farkı artırmaya çalıştığını biliyoruz.

Apple'ın 15 Eylül'de tanıtılacak iPhone 15 serisinde hayata geçireceği en önemli yeniliklerden biri Lightning portunun USB-C ile değiştirilmesi olacak. Aynı zamanda şarj hızının da 35 W'a kadar artacağı söyleniyor. Pro modelleri Apple'ın yeni A17 işlemcisine sahip olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim