Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro'nun iddialı ince çerçevesi, önceki modellerle karşılaştırıldı

iPhone 15 Pro'nun inceliğiyle rekor kırması beklenen çerçevesi, önceki nesillerle karşılaştırıldı. İşte iddia edildiği gibi oldukça ince bir çerçeveye sahip olacak iPhone 15 Pro'nun karşılaştırması:
iPhone 15 Pro'nun çerçevesi, önceki modellerle karşılaştırıldı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sızıntılar, teknoloji devi Apple'ın yeni serisi iPhone 15'i ne zaman piyasaya süreceğini ortaya çıkarmıştı. 13 Eylül'de piyasaya sürülmesi beklenen seriden iPhone 15 Pro ve Pro Max'in çerçevesi ise yakın bir zamanda önceki nesillerle karşılaştırıldı.

İşte iPhone 15 Pro ve Pro Max'in karşılaştırmalı fotoğrafları:

Apple, her yıl çıkardığı telefonların çerçevelerini daha ince hâle getiriyor. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, 2023 nesli için çerçeveleri daha önce görülmemiş bir ölçüyle yüzde 30'dan fazla küçültüyor. 9to5Mac tarafından elde edilen ve Mark Gurman  tarafından onaylanan bilgisayar destekli grafik tasarımlarına göre iPhone 15 Pro ve Pro Max, rekor kıran 1,5 mm'lik çerçevelere sahip olacak 

iPhone 15 Pro'nun çerçevesi, önceki modellerle karşılaştırıldı Tam Boyutta Gör
 LIPO'nun (düşük enjeksiyon basıncı aşırı kalıplama) uygulanması nedeniyle Apple, çerçeve boyutunu önemli ölçüde azaltabilir. Daha önce Apple Watch Series 7'de kullanılan bu teknolojinin yarattığı fark ise yukarıdaki görselden de anlaşılmakta. iPhone 11 Pro, 12 Pro, 13 Pro ve 14 Pro'nun karşılaştırıldığı görselde, iPhone 14 Pro'nun ince çerçevesiyle oldukça iddialı bir çıkış yapacağı tahmin ediliyor.
iPhone 15 Pro'nun çerçevesi, önceki modellerle karşılaştırıldı Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki görselde ise iPhone 15 Pro Max ile 14 Pro Max'in çerçevesi karşılaştırılmakta. iPhone 15 Pro'da olduğı gibi oldukça inceltilmiş çerçeve, iPhone 15 Pro Max'te de oldukça dikkat çekiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16160 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 15 pro, iphone 15 pro max ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim