Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro ve Pro Max iki yeni kamerayla geliyor

Apple iPhone 16 ve 16 Pro serisinin önümüzdeki Ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Son olarak 16 Pro ve Pro Max'in kamera tasarımı netleşmeye başladı. İşte detaylar...
iPhone 16 Pro ve Pro Max iki yeni kamerayla geliyor! Tam Boyutta Gör
Önümüzdeki Eylül ayında piyasaya sürülecek iPhone 15 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere yeni nesil iPhone ailesi, önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. Bugünse iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ile ilgili bazı sızıntılar var. Görünüşe göre her iki model, iki yeni kamerayla geliyor.

iPhone 16 Pro ve Pro Max iki yeni kamerayla geliyor

Asya pazarından gelen sızıntılara göre, iPhone 16 Pro Max'in daha büyük bir ana kamera ve 48MP ultra geniş kameraya sahip olacağı söyleniyor. Raporda, ana kamera olarak 48MP Sony IMX903 sensörüne işaret edildi. Böylece iPhone 16 Pro Max, 12MP tetraprizm telefoto ve 48MP geniş açı ve 48MP ultra geniş açı kameraları bir araya getirmiş olacak.

iPhone 16 Pro ve Pro Max iki yeni kamerayla geliyor! Tam Boyutta Gör
iPhone 16 Pro Max'in gelişmiş ana kamera sensörünü ilk kez duymuyoruz. Niketim Ocak ayında paylaşılan sızıntılarda buna benzerdi. Hatta iPhone 16 Pro Max için planlanan Sony IMX903'ün yığılmış tasarım,14 bit Analog-Dijital Dönüştürücü (ADC) ve Dijital Kazanç Kontrolü (DCG) dahil gelişmiş özelliklere sahip olduğu belirtilmişti.

iPhone 16 Pro'ya gelirsek, mevcut iPhone 15 Pro modellerinde kullanılan 48MP Sony IMX803 sensörünü koruyacak. Ayrıca sızıntı kaynağı, modelin 15 Pro Max'in 5x Tetraprism telefoto ile güncelleneceğinden bahsediyor. Dolayısıyla son bilgilerin daha önceki söylentileri de doğruladığını söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
56862 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 16 pro, iPhone 16 Pro Max ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim