Anlık Bildirim

iPhone kullanıcıları yakında Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Netflix kullanıcılarının uygulamayı açmalarına gerek kalmadan, fragman videolarını direk WhatsApp üzerinden izleyebilecekleri bir özellik geliştiriyor.

iPhone kullanıcıları yakında Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın resim içinde resim özelliği, kullanıcıların sohbet uygulamasından çıkmadan Facebook, Instagram ve Youtube videolarını izleyebilmelerini sağlıyor. Gelen haberlere göre bu özellik yakında Netflix fragmanları için de geçerli olacak.

WhatsApp'tan çıkmanıza gerek kalmayacak

Bildiğiniz üzere WhatsApp'a gönderilen Netflix bağlantılarına tıkladığınızda, ilgili video Netflix uygulaması üzerinde açılıyor. WABetaInfo'nun haberine göre WhatsApp bu duruma bir güncellemeyle son vermeye hazırlanıyor. Yani artık yakında Netflix bağlantılarına tıklarsanız, WhatsApp'dan çıkmanıza gerek kalmadan fragman videosunu mesajlaşma uygulamasının içinden izleyebileceksiniz.

iPhone kullanıcıları yakında Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler Tam Boyutta Gör

Gelen bilgilere göre WhatsApp bu özelliği şimdilik sadece Netflix için geliştiriyor ve diğer video akış uygulamalarıyla ilgili bir çalışma söz konusu değil. Ayrıca yeni özelliğin WhatsApp'ın iOS versiyonu için tasarlandığını ve Android'e de gelmesinin beklendiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim