Anlık Bildirim

WhatsApp’ta orijinal kalitede resim ve video paylaşma dönemi başlıyor

WhatsApp için HD paylaşım özelliği zaten gelmişti ve şimdi ise resim ve video içeriklerini orijinal kalitelerinde paylaşma özelliği geliyor. Özellik, ilk olarak iOS kullanıcılarına gelecek.
WhatsApp'a orijinal kalitede paylaşım özelliği geldi Tam Boyutta Gör
WhatsApp, iOS'ta kullanıcılarının fotoğraf ve videolarını orijinal kalitelerini korumak için belge olarak paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. WABetaInfo tarafından tespit edildiği üzere, WhatsApp'ın iOS'taki 23.24.73 güncellemesiyle birlikte kullanıcıların orijinal kalitede medyayı (resim veya video) bir dosya olarak kolayca gönderebilecekleri belirtiliyor.

WhatsApp'a orijinal kalitede paylaşım özelliği geldi

WhatsApp’ta orijinal kalitede resim ve video paylaşma dönemi Tam Boyutta Gör
Bu özellik Kasım ayında küçük bir kullanıcı grubu tarafından test edilmişti, ancak şimdi tüm iOS kullanıcıları için yayınlanıyor. Değişiklik günlüğünde bu özelliğin "önümüzdeki haftalarda" kullanıma sunulacağı, dolayısıyla cihazınızda görünmesinin biraz zaman alabileceği, ancak göründüğünde sohbet sırasında "+" işaretine dokunup "Belge"yi ve ardından "Fotoğraf veya Video Seç"i seçerek erişebileceğiniz belirtiliyor. Bu özellik kullanılarak gönderilebilecek dosyalar için 2 GB'lık bir sınır bulunuyor.

WhatsApp aynı özelliği Android kullanıcıları için de en azından bu yılın Eylül ayından beri test ediyor, bu da Android cihazlar için kararlı bir sürümün çok uzakta olmadığını gösteriyor. WhatsApp üzerinden tam çözünürlüklü fotoğraf ve video göndermek için daha önce dosya uzantısını manuel olarak PDF ya da DOC olarak değiştirmek gerekiyordu. Bu ekstra işi ortadan kaldırmak, kullanıcılar için işleri önemli ölçüde kolaylaştırıyor ve WhatsApp'ın bu yaz kullanıma aldığı HD paylaşım özelliğinden daha fazlasını isteyenlere bir cevap oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4958 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, video ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim