Anlık Bildirim

Apple Türkiye’deki üçüncü mağazası için personel arayışını hızlandırdı

Son dönemde Türkiye’deki yapılanmasına hız veren Apple, çalışmalarını hızlandırdı. Belki de yeni Apple çalışanı siz olabilirsiniz. İşte başvuru şartları, boş pozisyonlar ve diğer detaylar:
2014 yılı Nisan ayında Zorlu Center’da İstanbul – Avrupa Yakası’nda Türkiye’deki ilk mağazasını açan Apple, aynı yılın Ekim ayında da bu kez Anadolu Yakası’nda ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirmişti.

Her iki mağazaya olan yoğun ilgi, üçüncü mağaza hazırlıklarının da bir süredir dile gelmesine sebep olmuştu. Anlaşılan o ki bu bağlamda çalışmalar Apple tarafında da hız kazanmış durumda. Apple’ın kariyer sayfalarında güncel iş ilanları arasında “Mağaza Lideri, Kurumsal Müşteriler Uzmanı, Pazar Lideri, Envanter Uzmanı, Kurumsal Müşteriler Lideri” gibi bir çok farklı pozisyon 21 Aralık tarihli olarak listelenmiş.

Yer bilgisinin paylaşılmadığı ilanlara Apple’da Kariyer sayfalarından erişmek mümkün. Her ilana tıkladığınızda açılan detay sayfalarından “Özgeçmiş gönder” butonuna tıklayarak işe başvurabilirsiniz.

Apple çalışanlarının Üniversite mezunu olmasına ve birden fazla dil bilmesine önem veriyor. İş ilanlarında Türkçe’ye tam hakimiyet, çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce yetkinliği, iş tecrübesi gibi nitelikler özellikle belirtilirken ekstra dil bilmenin artı puan olduğu vurgulanıyor.

Üçüncü Apple Store nereye açılacak?

Üçüncü Apple Store’un Ankara’ya ya da İzmir’e açılacağı yönünde bir takım iddialar söz konusuydu. Apple tarafı ise bu bağlamda sessizliğini koruyor. İstanbul’daki hem Anadolu hem de Avrupa Yakası mağazalarının iş yoğunluğu, üçüncü bir İstanbul mağazasının da olanaksız olmadığına göz kırpıyor.

Apple Store’lar özellikle teknik destek anlamında kullanıcıların isteklerine yoğunluk nedeniyle yanıt vermekte zorlanıyor. Genius Bar’lardan randevu almak neredeyse olanaksız hale gelmiş durumda. Apple’ın bunu çözmek için üçüncü parti teknik servis noktalarına yetki vereceği konuşuluyordu.
Bu yoğunluğa karşılık DonanımHaber Forum üyeleri kendi yardımlaşma ağını kurmuş durumda. Siz de ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11395 kez okundu.
24 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple store, donanımhaber forum ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim