Anlık Bildirim

AirPods Pro ses problemi nedeniyle değişim programına alındı

Ekim ayı öncesinde üretilen AirPods Pro tam kablosuz kulaklık modelleri; cızırtılı ses ve aktif gürültü engellemede problemler nedeniyle değişim programına alındı.

AirPods Pro ses problemi nedeniyle değişim programına alındı Tam Boyutta Gör

Bir süredir kullanıcılar tarafından rapor edilen AirPods Pro tam kablosuz kulaklık modelindeki ses problemleri Apple tarafından da doğrulandı. Firma sıkıntılı kulaklıkların bakımı için değişim programı başlattı.

AirPods Pro servis programı başladı

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre bazı AirPods Pro kulaklık modellerinde özellikle arka plan gürültüsü arttığı zaman konuşurken veya spor yaparken cızırtılar gelmeye başlıyor. Yine aktif gürültü engelleme sırasında bass seslerin kaybı veya arka plan seslerinin yükselmesi gibi sorunlar yaşanıyor.

Bahse konu ses problemleri Ekim 2020 öncesinde üretilen AirPods Pro modellerini etkiliyor. Yani en yeni üretim kulaklıklarda bu sorun yaşanmıyor. Kullanıcılar yetkili Apple teknik servislerine ve satış mağazalarına ürünlerini getirebilirler.

Her zaman olduğu gibi AirPods Pro kulaklıkların programa uygun olup olmadığı incelenecek. Sonrasında sağ veya sol veya her ikisi birden bahse konu sorunu yaşıyorsa ücretsiz olarak değiştirilecek. Muhtemelen bir yazılım güncellemesinin çözüm olmayacağı anlaşılıyor. Programa kulaklıkların kutusu dahil edilmemiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9154 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, airpods ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim