Anlık Bildirim

Meta'nın Twitter rakibi yeni uygulaması ortaya çıktı

Meta, Instagram markası altında Twitter'a rakip yeni uygulamasını test ediyor. Uygulama, mevcut Instagram hesaplarıyla kullanılacak.                             
meta instagram twitter rakibi uygulama Tam Boyutta Gör
Twitter, Elon Musk tarafından satın alındığından beri sosyal platformda çok fazla değişiklik oldu ve Musk’ın kararından memnun olmayanların yönelebileceği Twitter’a alternatif uygulamalar ortaya çıktı. Mastodon, hemen ardından Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in Bluesky uygulaması çıktı. Şimdi de Meta’nın Instagram markası altında yeni bir uygulama geliyor. Henüz adı belli olmayan uygulamadan ilk ekran görüntüleri paylaşıldı.

Uygulamanın arayüzü Instagram’a oldukça benziyor ancak ana sayfasında fotoğraf ve video akışı yerine metin tabalı gönderiler gösteriliyor. Elbette kullanıcılar, Twitter’da olduğu gibi gönderilerine fotoğraf, video, link ekleyebilecek. Diğer kullanıcılar yanıtlayabilecek ve ileti dizileri oluşturabilecek. Kullanıcılar, tek dokunuşla Instagram’da zaten takip ettikleri hesapları takip etme seçeneğine sahip olacak. Kullanıcılar, yazdıklarına kimlerin yanıt verebileceğini, bahseceğini belirleyebilecek. Gönderiler, 500 karakterle sınırlı olacak.

Meta’nın Mastodon ve diğer platformlarla entegre olacak yeni uygulaması, Haziran ayı sonuna kadar çıkmış olacak. Şu anda az sayıda içerik üreticiyle platformun geliştirildiği söyleniyor.   

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4013 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, meta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim