Anlık Bildirim

Star Wars Jedi: Fallen Order 2 yalnızca yeni nesile gelebilir

2019’un sevilen oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order’un devam oyunu üzerine çalışılıyor. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyun, yalnızca yeni nesil için gelebilir.

Jedi: Fallen Order 2 yalnızca yeni nesile gelebilir Tam Boyutta Gör

Star Wars evreninde geçen Star Wars Jedi: Fallen Order, oldukça sevilen bir oyun olmayı başardı. Geçtiğimiz yıl yeni nesil güncellemesi alan oyun, hayranlarına bir kez daha kendini beğendirmeyi başardı. Uzun süredir Jedi: Fallen Order’un devamı geleceği biliniyordu ancak oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgi bulunmuyordu. Ancak görünüşe göre oyun, yalnızca yeni nesile gelecek.

PC, PS5 ve Xbox Series için gelecek

Oyun dünyasında yakın kaynakları ile bilinen Jeff Grubb, Jedi: Fallen Order 2’nin yalnızca yeni nesil ve PC’ye geleceğini belirtti. Özellikle PS5’i bulmanın hala zor olduğu bu zamanda Respawn’ın bu hareketi oldukça ilginç. Görünüşe göre Respawn Entertainment, bu konuda oldukça kararlı. Bu durum, her ne kadar eski nesil sahiplerini üzecek olsa da oyunun yeni nesile özel geliştirilmesi çok daha kaliteli görseller ve performans sunacaktır.

Star Wars Jedi: Fallen Order 2’nin bir sorun olmazsa mayıs ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Respawn ve EA, oyunu uzun zaman önce doğrulamıştı ancak hala resmi bir bilgi gelmedi. Oyunun isminin ise Jedi: Fallen Order 2 olmayacağı düşünülüyor. Oyun, bir ertelenme olmazsa 2022’nin sonlarında çıkış yapabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim