Anlık Bildirim

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasına ABD başkanından tepki

ABD Başkanı Joe Biden, tüm dünyaya yalan saçtığına inandığı Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınmasına tepki gösterdi. Biden kontrolsüz bir platform olduğunu düşünüyor.
Elon Musk Tam Boyutta Gör
Twitter’ı satın almak istediğini duyurduğu ilk günden bu yana her yaptığı gündem olan ve halen gündemde kalmaya devam eden Elon Musk’a en tepeden tepki geldi. Joe Biden gelişmelerden pek memnun değil.

Twitter yalan havuzu mu?

Joe Biden yaptığı açıklamada tüm Dünyaya yalan saçan bir platformun Elon Musk tarafından satın alınmasına tepki gösterdi. Biden moderasyonun olmadığı platformun çocuklar için de sakıncalı olduğunun altını çizdi.

Yani Musk’ın bugüne kadar yaptığı tepki çeken hareketleri değil de Twitter’ı satın alması Biden’ın gündemindeydi. Biden hükümeti zaten sosyal medyanın nefret söylemi ve manipülasyonlarını sürekli eleştiriyor.

Ayrıca kişisel verilerin gizliliği de sık sık eleştiri konusu oluyor. Geçtiğimiz haftalarda TikTok’un ulusal güvenlik sorunu olduğu iddia edilmişti. Diğer taraftan pek çok ülke hükümeti de sosyal medyanın kitleleri bu şekilde sürüklemesinden pek memnun değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim