Anlık Bildirim

John Wick 4 ve John Wick 5 için beklenmedik senarist değişikliği

Serinin yaratıcısı Derek Kolstad, yeni John Wick filmleri için kendisine görev verilmediğini söyledi. John Wick dünyası ve karakterleri Kolstad'ın kaleminden çıkmıştı.

John Wick 4 ve John Wick 5 için beklenmedik senarist değişikliği Tam Boyutta Gör

John Wick serisinin yapımcı stüdyosu Lionsgate, devam filmlerinde ilginç bir değişikliğe gidiyor. Yapılan açıklamalara göre, serinin yaratıcısı ve baş senaristi olan Derek Kolstad John Wick 4 ve John Wick 5 filmlerinde herhangi bir şekilde görev almayacak. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Derek Kolstad, bu kararın kendisine sorulmadan alındığını söyledi.

Colllider'a konuşan Kolstad,"Hayır, benim kararım değildi. Bu tarz şeylere kontrat yönünden bakacak olursanız, üçüncü filmde senaryoyu birden fazla kişiyle paylaşmıştım, yeni film için bana gelmeleri gerekmiyordu ve gelmediler. Şimdi buna bakıp canınız acıyabilir, 20 yıl önceki ben olsaydım çok üzülürdüm. Ancak sektörün geldiği noktayı ve işleyişini gördükten sonra, artık her şey için en iyisini dilememiz gerektiğine inanıyorum. Ve evet, bu seri benim için çok kişisel, John Wick hakkında kötü şeyler söylemem mümkün değil. Serinin hayatta kalmasını ve daha da büyümesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Derek Kolstad daha önce John Wick 1 ve John Wick 2 filmlerinde tek senarist olarak görev almıştı. John Wick 3'te ise senaryo Kolstad'ın da dahil olduğu dört kişilik bir ekip tarafından hazırlandı. Lionsgate bunun ardından artık yeni filmler için Kolstad'a gerek kalmadığını düşünmeye başlamış gibi görünüyor.

Kolstad ayrıca John Wick spin-off dizisi olan The Continental için de bazı açıklamalar yaptı. Kolstad'ın ifadelerine göre önümüzdeki birkaç haftalık süreçte diziyle ilgili büyük duyurular yapılacak. John Wick'in yer almayacağı The Continental dizisinde; Continental otelleri, High Table konseyi ve genel anlamıyla John Wick evreninin yeraltı dünyası ve mitolojisiyle ilgili detayların anlatılması bekleniyor.

John Wick 4 filmi 27 Mayıs 2022'de sinemalarda yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12327 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
john wick 4, john wick 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim