Anlık Bildirim

John Wick 5 için çalışmalar başladı: İşte ilk detaylar

Lionsgate'e göre John Wick 5 şimdiden 'erken geliştirme' aşamasında. Şu anda ayrıntılar çok az ama Lionsgate sinema grubu başkanı Joe Drake beşinci bir John Wick'in yolda olduğunu söylüyor.
John Wick 5 için çalışmalar başladı: İşte ilk detaylar Tam Boyutta Gör
John Wick: Chapter 4, serinin Baba Yaga'nın kendisinden biraz uzaklaşarak yeni bir yöne doğru dönmek üzere olduğu izlenimini yaratmış olsa da, Lionsgate'e göre John Wick 5 kesinlikle ufukta görünüyor.

John Wick 5 yolda

Lionsgate'in sinema grubunun başkanı Joe Drake, geçtiğimiz günlerde 4. çeyrek kazanç çağrısı sırasında, Ana De Armas'ın oynadığı Ballerina spinoff'u ve Mel Gibson'ın oynadığı Continental prequel serisine ek olarak, stüdyonun John Wick 5'in erken geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. Erken geliştirme aşaması film üzerinde ilk detayların belirlenmeye başladığı hazırlık sürecini ifade ediyor.

Drake, "Dünyayı inşa ediyoruz ve bu beş film geldiğinde, bu hikayeleri nasıl anlatmaya başladığımızdan organik olarak büyüyecek. Ama John Wick'in düzenli bir temposuna güvenebilirsiniz." açıklamasını yaptı. Buradan John Wick 5’in 2026 yılında vizyona girebileceği tahmininde bulunulabilir.

Ballerina, The Continental ve potansiyel bir video oyunu derken, Lionsgate'in John Wick trenini çalışır halde tutma arzusu oldukça açıktı. Nisan ayında John Wick: Chapter 4'ün yönetmeni Chad Stahelski, yaptığı açıklamada eğer şartlar uygun olursa Wick'in hikayesini Keanu Reeves'le devam ettirme fikrine çok açık olduğunu söylemişti ve Drake'in John Wick 5'in gelişiminden gelişigüzel bahsetmesi bu şartların yerine getirildiğini gösteriyor gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8787 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lionsgate, keanu reeves ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim