Anlık Bildirim

Karşınızda dünyanın en pahalı Xbox kontrolcüsü: 670.000 TL

Popüler olan her teknoloji üründe olduğu gibi Xbox'ın kontrolcüsünün de altın kaplama versiyonu yapılmış durumda ve ürün dünyanın en pahalı kontrolcüsü konumunda şu anda.

Karşınızda dünyanın en pahalı Xbox kontrolcüsü: 670.000 TL Tam Boyutta Gör

Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox Series geçtiğimiz aylarda çıkışını gerçekleştirdi. Yeni bir konsol ile birlikte yeni bir kontrolcü de elbette piyasaya sürüldü. Xbox, yeni kontrolcüsünde pek fazla değişikliğe gitmemişti ancak değişiklik isteyenler ve parası olanlar için özel olarak yeni bir Xbox kontrolcüsü yapıldı.

Linus Tech Tips isimli YouTube kanalının bizlere aktardığına göre, Expert Casting adlı Kanadalı bir kuyumcu 1.5 kilogramlık 18 ayar altın ile kaplanan bir Xbox kontrolcüsü tasarladı. Kontrolcünün değeri ise 87.500 dolar. Yani yaklaşık olarak 670.000 TL. Bu fiyat da onu dünyanın en pahalı kontrolcüsü yapıyor. Elbette bu ürün satılmıyor ve şu an için yalnızca bir adet bulunuyor. 

Geçtiğimiz aylarda da Caviar isimli şirket, PlayStation 5'in altın kaplamalı versiyonunu yapmıştı ve o da en pahalı konsol konumundaydı. O konsolun kontrolcüsü de timsah derisinden yapılmaydı. Xbox'ın altın kontrolcüsü için yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9399 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, kontrolcü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim