Anlık Bildirim

Katlanabilir Google Pixel, Samsung’un ultra ince cam teknolojisi ile geliyor

Katlanabilir telefon pazarında lider olan Samsung, Google dahil birçok firma için ultra ince cam üretecek. Samsung yapımı cam ve OLED panel kullanan katlanabilir Pixel, bu sene içinde gelebilir.

Katlanabilir telefon pazarı günden güne daha da büyüyor. Pazarın lideri olan Samsung’un ilk katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold’du. Cihazın ekran problemleri nedeniyle Samsung, ultra ince cam teknolojisi geliştirmişti. Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold 2’de kullanılan bu camlar, üçüncü parti üreticilere de satılacak. The Elec’in raporuna göre Samsung; Xiaomi, Honor, Oppo ve Google için ultra ince cam üretecek. Ancak Samsung, Galaxy Z Fold 3’te kendi camlarını kullanmak yerine Corning’in ultra ince camlarını kullanacak.

Katlanabilir Pixel, bu yıl tanıtılabilir

2019 yılında, katlanabilir telefon teknolojisi konusunda araştırmalar yaptığını söyleyen Google’ın yakın zamanda ilk ürününü tanıtması bekleniyor. Şubat ayında, Samsung’un Google için katlanabilir OLED ürettiği haberleri gelmişti. Katlanabilir OLED ve ultra ince cam üretimi, katlanabilir Pixel telefonların ufukta olduğunu gösteriyor. Katlanabilir Pixel, 7.6 inch OLED ekranı ile yıl sonunda tanıtılabilir.

Katlanabilir Google Pixel, bu yıl gelebilir Tam Boyutta Gör

Katlanabilir OLED ekranlar, normal OLED ekranlara göre 2-3 kat daha pahalıya mal oluyor. Gittikçe büyüyen katlanabilir telefon pazarının 2022 itibariyle büyük bir patlama yaşaması bekleniyor. Apple’ın da uzun süredir katlanabilir iPhone üzerinde çalıştığını biliyoruz. Daha fazla firmaların katlanabilir telefon üretmesi, cam ve ekran teknolojilerinin gelişmesi ile katlanabilir telefon fiyatlarında ciddi düşüşler görebiliriz.

Kaynakça https://www.macrumors.com/2021/07/14/google-pixel-fold-on-track-2021-release/ https://www.sammobile.com/news/googles-foldable-pixel-phone-samsung-ultra-thin-glass-protection/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim