Anlık Bildirim

Katlanabilir Samsung telefonu gelecek ay karşımıza çıkabilir

Uzun süredir merakla beklenen katlanabilir Samsung akıllı telefonu gelecek ay tanıtılabilir. Samsung Geliştirici Konferansı önemli teknolojilerin tanıtımına ev sahipliği yapacak.

Katlanabilir Samsung telefonu gelecek ay karşımıza çıkabilir Tam Boyutta Gör

Uzun yıllardır teknoloji dünyasının en önemli gündem maddelerinden birisi olan katlanabilir akıllı telefonlar yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. En erken gelecek ay kullanıma hazır bir model görebiliriz.

Gelecek ay tanıtılabilir

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon konusunda son aşamalara geldiği ve yakın zamanda bir tanıtım yapacağı biliniyordu. Gelecek ay Samsung Geliştirici Konferansında beklenen tanıtım gerçekleştirilebilir.

Firma tarafından paylaşılan gönderide ikiye katlanan bir çubuk görülüyor ve Gelecek ile Bugün Arasında Kesişmeler şeklinde bir motto kullanılıyor. Bu bakımdan katlanabilir bir telefon iması olduğu çok açık.

Samsung’un karşımıza ne çıkaracağı merakla bekleniyor. Galaxy Note Edge dönemlerinden bu yana firma katlanabilir ekran konusunda önemli bir mesafe kat etti. Kaynaklar tablet büyüklüğünde olan ve katlanınca akıllı telefon olan bir yapıdan bahsediyor.

Önemli teknolojik gelişmeler yaşansa da katlanan cihazlar konusunda halen bazı engeller aşılabilmiş değil. Örneğin anakart başta olmak üzere yonga seti veya bellek gibi bileşenler katlanabilir değil ve sabit bir alanda bulunması gerekiyor. Bu bakımdan donanım bileşenleri bir bölgeye yerleştirilmiş ve sadece ekranın katlanır olduğu bir yapı görebiliriz. Konferans 7 Kasım tarihinde başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim