Anlık Bildirim

Koronavirüs tanısı konulan Tom Hanks ve eşi taburcu edildi

Koronavirüs testi pozitif çıkınca tedavi altına alınan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson 5 gün sonra taburcu edildi. İkili kiralık bir evde bir süre karantina da kalacak.

Koronavirüs tanısı konulan Tom Hanks ve eşi taburcu edildi Tam Boyutta Gör

Avusturalya’da Elvis Presley ile ilgili bir filmin çekimi esnasında koronavirüs salgınına yakalanan ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. İkiliden iyi haber geldi.

Taburcu edildiler

Ünlü aktör Tom Hanks ve eşinin kaldıkları lüks otel odasında veya çevresinde koronavirüs mikrobu kaptıkları ifade ediliyor. Zira bu otelde daha önce ülkedeki ilk koronvirüs vakası sayılan bir Çinli kalmıştı.

Tom Hanks koronvirüse yakalandığını ve karantinaya alındığını Instagram hesabı üzerinden duyurmuştu. 63 yaşındaki aktörün B tipi şeker hastalığı da bulunuyordu. 5 günlük tedavinin ardından Tom Hanks ve eşinin taburcu edildiği haberi geldi.

Ünlü aktör biraz kırgınlık ve vücutta ağrılar hissettiğini ifade ediyor. Rita Wilson’da ise geçici olarak çillerin oluştuğunu dile getiriyor. Tom Hanks bir süre daha Queensland’de kiralanan bir evde karantina altında kalacaklar.

Diğer taraftan Idris Elba da koronavirüs olan ünlüler kervanına katıldı. Herhangi bir semptom göstermeyen Idris Elba testin pozitif çıktığını ve evde karantina altında olduğunu duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim