Anlık Bildirim

Kuo'dan iPhone 14 raporu: 8K destekli 48 MP kamera, mini modeli rafa kalkıyor

Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni ürünler konusunda isabetli tahminleriyle tanınan analist Ming-Chi Kuo, 2022 iPhone modelleriyle ilgili bazı önemli detaylar paylaştı.

Kuo'dan iPhone 14 raporu: 8K destekli 48 MP kamera, mini modeli rafa kalkıyor Tam Boyutta Gör

TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yatırımcılara yönelik yeni raporunda Apple'ın 2022 yılında piyasaya süreceği akıllı telefonlar hakkında bazı önemli detaylar paylaştı.

Kuo'ya göre Cupertinolu şirket önümüzdeki yıl iki 6.1 inç ve iki 6.7 inç olmak üzere dört yeni iPhone modeli çıkaracak. Bu akıllı telefonlardan ikisi Pro serisi kapsamında piyasaya sürülecek.

Apple, iPhone 12 mini satışları beklentileri karşılamadığı için önümüzdeki yıl 5.4 inçlik mini modelini rafa kaldırmayı düşünüyor. Muhtemelen iPhone 13 mini, Apple'ın son kompakt iPhone'u olacak.

Kuo'dan iPhone 14 raporu: 8K destekli 48 MP kamera, mini modeli rafa kalkıyor Tam Boyutta Gör

48 megapiksel ana kamera

Şirket ayrıca 2022 iPhone'larda önemli kamera iyileştirmeleri sunmaya hazırlanıyor. Kuo'ya göre iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri 48 megapiksel ana kamera sensörüyle karşımıza çıkacak.

Deneyimli analist, güncellenmiş lensin iPhone'un fotoğraf yeteneklerini bir sonraki seviyeye taşıyacağını ve ayrıca 8K video çekimine olanak sağlayacağını söyledi.Kuo, bu kamera sensörünün daha iyi düşük ışık hassasiyeti ve daha geniş dinamik aralık için piksel boyutunu 2.5um seviyesine yükselteceğini de sözlerine ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim