Anlık Bildirim

La Casa De Papel beşinci sezon ile veda ediyor

Netflix’in en başarılı yapımları arasında gösterilen La Casa De Papel beşinci ve final sezonu ile veda ediyor. Final sezonu birbirinden ilginç olaylarla seyirciyi şaşırtacak.

La Casa De Papel beşinci sezon ile veda ediyor Tam Boyutta Gör

Netflix tarihinin en çok izlenen ve ilgi uyandıran dizilerinden birisi olma özelliğine sahip La Casa De Papel final sezonu ile ekranlara geliyor. Yapımcı ekip beşinci sezon ile final yapma kararı aldı.

La Casa De Papel beşinci sezon neler sunacak?

Alex Pina’nın yapımcılığını üstlendiği İspanyol yapımı La Casa De Papel toplamda 65 milyon farklı hesap tarafından izlendi ve en çok izlenen İngilizce dışı dizi oldu. Sürükleyici olay örgüleri ve karakterlerin iç hesaplaşmalarını İspanyol esintileri ile bir araya getiren Pina ortaya son dönemin en iyi yapımlarından birisini çıkardı.

Bugüne kadar 4 sezon yayınlanan dizinin beşinci sezonu da finale yakışır bir şekilde hazırlanıyor. Pina en etkileyici ve ekstrem seviyelere ulaşacaklarını belirtirken karakterlerin geri dönülemez durumlara düşeceklerini de ekliyor. Son sezon için ekip yaklaşık 1 yıldır senaryo üzerinde çalışıyormuş.

Toplam 10 bölümden oluşacak olan final sezonunun çekimleri 3 Ağustos tarihinde başlayacak. Gelecek yıl yayınlanması beklenen La Casa De Papel için yapımcı ekip spin-off planlarının da masada olduğunu belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10332 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, la casa de papel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim