Anlık Bildirim

Fringe ve John Wick yapımlarının usta ismi hayatını kaybetti

Fringe dizisindeki ajan Broyles ve ve John Wick serisindeki Charon rolleriyle geniş kitlelerce sevilen Lance Reddick hayatını kaybetti. Sinema ve oyun dünyası hüzne boğuldu. 
Lance Reddick Tam Boyutta Gör
Fringe dizisindeki ajan Broyles karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ve John Wick serisindeki resepsiyonist rolüyle performansını perçinleyen Lance Reddick, ani ölümüyle sinema dünyasını yasa boğdu.

Usta isme veda

1962 doğumlu olan Lance Reddick, The Wire dizisindeki Cedric Daniels rolüyle çıkışa geçerken Fringe dizisindeki ajan Broyles karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Sonrasında ise John Wick serisinde Charon rolünün canlandırdı. John Wick 4 filminde de ünlü isim rolünü devam ettirecek.

Oyun tarafında da bilinen bir ses olan Reddick; Quantum Break, Horizon Zero Dawn, Destiny serisi, Horizon Forbidden West gibi pek çok yapımda seslendirme veya karakter olarak yer almıştı.

Reddick’in doğal nedenlerle Los Angeles’taki evinde hayatını kaybettiği açıklandı. Keanu Reeves gibi rol arkadaşları üzüntülerini ifade ederken Destiny oyununda da oyuncular Tower birimine giderek Reddick’in seslendirdiği Zavala karakterine saygı duruşunda bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6147 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lance reddick, john wick ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim