Anlık Bildirim

LeBron James, Fortnite’a geliyor

Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, mağazasına ünlü karakterler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Fortnite mağazasına Neymar Jr.’ın eklenmesinin ardından bu sezon da LeBron James ekleniyor.

LeBron James, Fortnite’a geliyor Tam Boyutta Gör

2017’de çıkışı ile birlikte büyük bir popülerlik kazanan Fortnite, geçtiğimiz yıllarda internette büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Fortnite’ın başarısının ardından çıkış yapan Apex Legends ve Call of Duty Warzone gibi Battle Royale oyunları, Fortnite’tan kullanıcı çalmıştı. Ancak Fortnite, hala ciddi anlamda popülerliğe sahip ve Epic Games de bunun farkında.

 

Star Wars, Marvel, DC ve Playstation oyun karakterlerini oyuna katan Fortnite, karakter yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda Neymar Jr.’ı bünyesine katan Fortnite, şimdi de bir NBA efsanesini mağazasına getiriyor. Space Jam: A New Legacy filminin çıkışını kutlamak için oyuna LeBron James ekleniyor. 14 Temmuz itibari ile oyuncular, iki farklı LeBron James paketi satın alabilecek. Bir paketteki LeBron James, maç öncesi svetşörtü ile, diğer paketteki LeBron ise Tune Squad üniforması ile geliyor. İki pakette de LeBron’un özel Nike ayakkabıları bulunuyor.

 

 

Epic Games, geçtiğimiz sezon Neymar Jr ile futbol hayranlarını sevindirmişti. LeBron James ile de NBA hayranlarını sevindiren Fortnite, gelecekte daha fazla spor efsanesini oyuna ekleyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim