Anlık Bildirim

LEGO Ninjago oyunu Steam üzerinde ücretsiz

Lord Garmadon ve Köpek Balığı Ordusuna karşı verdiğiniz mücadeleyi konu edinen LEGO Ninjago Movie oyunu Steam üzerinde ve ayrıca PS Store mağazasında ücretsiz.

LEGO Ninjago oyunu Steam üzerinde ücretsiz Tam Boyutta Gör

Epic Games adeta interneti yıkarcasına sürpriz oyun hediyelerine devam ederken Steam mağazası da sessiz sedasız hediye oyun kampanyasını sürdürüyor. LEGO Ninjago serisinin sinema filmi ile birlikte 2017 yılında piyasaya sürülen bilgisayar oyunu bu hafta Steam platformu üzerinde ücretsiz olarak dağıtılıyor.

LEGO Ninjago oyunu neler sunuyor?

LEGO Ninjago oyunu film ile aynı senaryoda Lord Garmadon ve Köpek Balığı Ordusuna karşı verdiğiniz mücadeleyi konu ediniyor. Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya ve Master Wu ile oynayarak Ninjago adasını korumaya çalışıyorsunuz.

Açık dünya aksiyon modunda ilerleyen oyunda duvarda koşarak veya yüksekten atlayarak Ninja becerilerinizi geliştiriyorsunuz. Geliştikçe de düşmanlara karşı başarınız artıyor. 8 adet aksiyon dolu mekana sahip olan oyunda dört oyuncuya kadar da haritalar üzerinde savaş yapabiliyorsunuz. LEGO Ninjago normalde 89TL fiyat etiketine sahipti. İndirim 22 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca PS Store üzerinde de aynı oyun hediye ediliyor.

Steam linki

PS Store linki

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim