Anlık Bildirim

Lego Sonic seti satışa çıkıyor

Hayranların oylarıyla seçilen Lego Sonic the Hedgehog seti piyasaya çıkmaya hak kazandı. Bir yıldır geliştirilen Lego Sonic seti yeni yıl ile birlikte satışa sunulacak. 

Lego Sonic the Hedgehog Tam Boyutta Gör

Popüler Mario dünyasına adım atarak önemli bir satış başarısı yakalayan Lego şimdi de Sonic evrenine el atıyor. Lego Sonic the Hedgehog seti Lego Ideas üzerinde yeterli oyu aldıktan sonra gerçekleşme imkânı buldu.

Lego Sonic the Hedgehog seti ne kadar?

Bilindiği üzere Lego Ideas platformunda hayranların tasarladığı setler 10 bin oy sayısını geçerse gerçekleşme imkânı buluyor. Sonic the Hedgehog Green Hill Zone seti de geçen yıl topladığı oyların ardından Şubat ayında satışa çıkma hakkı elde etmiş. 

1 Ocak tarihinde satışa çıkacak olan Sonic seti Dr.Eggman gibi ikonik karakterler de yer alıyor. Mario gibi elektronik düzenekler bu set içerisinde mevcut değil ancak Technic serilerinden alınan mekanik düzenekler sayesinde fırlatma hareketleri yaptırılabiliyor. 

Toplamda 1125 parçası olan set 70$ fiyat etiketine sahip. Legend of Zelda, Metroid gibi oyunların da setleri Lego Ideas üzerinde oylanıyor ancak henüz gerekli olan oy seviyesine ulaşabilmiş değiller. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim