Anlık Bildirim

Lenovo Legion 2 Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı

Dünyanın en güçlü, en yenilikçi ve "en soğuk" oyuncu telefonu olacağı iddia edilen Lenovo Legion 2 Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı. Oyun odaklı canavar 8 Nisan'da tanıtılacak.

Lenovo Legion 2 Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Lenovo Legion 2 Pro'nun tanıtılmasına sayılı günler kala oyun odaklı akıllı telefonu canlı olarak gösteren birkaç fotoğraf internete sızdı. Görüntüler Hintli duyumcu Mukul Sharma'dan (@stufflistings) geliyor.

Cihaz, görmeye pek de alışık olmadığımız türden bir tasarıma sahip. Arka kamera ünitesi 64 megapiksel OmniVision OV64A ana görüntü sensörüne ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefon 120 kare/sn hızında 4K video ve 30 kare/sn hızında 8K video çekebilecek.

Lenovo Legion 2 Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Teknik özellikleri

Lenovo Legion 2 Pro'nun ön yüzeyinde Full HD+ çözünürlük ve 144 Hz tazeleme oranı sunan 6.92 inç AMOLED ekran yer alacak. Cihazın ekranında herhangi bir delik veya çentik yok. Zira selfie kamerası tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi yan tarafta yer alıyor

Lenovo Legion 2 Pro'nun fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en güçlü, en yenilikçi ve "en soğuk" oyuncu telefonu olacağı iddia edilen Lenovo Legion 2 Pro'nun diğer özellikleri Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama alanı ve 90W hızlı şarj destekli 5.500 mAh pil olarak sıralanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim