Anlık Bildirim

Lenovo oyuncu telefonu pazarından çekilme kararı aldı

Oyun odaklı akıllı telefon pazarında deyim yerindeyse yaprak dökümü yaşanıyor. Gelen son bilgilere göre Çinli Lenovo oyun odaklı akıllı telefon üretimini bırakma kararı aldı.
Lenovo oyuncu telefonu pazarından çekilme kararı aldı Tam Boyutta Gör
Lenovo'da görev yapan bir çalışanın sosyal medya paylaşımına göre şirket Legion mobil bölümünde küçülmeye gitti ve oyun odaklı akıllı telefon üretimini bırakma kararı aldı. Çin merkezli teknoloji devi son derece ilgi çekici modeller piyasaya sürmesine rağmen bu alanda önemli bir ilerleme kaydedemedi.

Şirketin geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya sürdüğü son oyuncu telefonu Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili Legion Y70 modeliydi. Cihaz iyi bir fiyat-performans oranı sunuyordu, ancak bu rekabetçi model bile Lenovo'nun ayakta kalmasına yardımcı olamamış görünüyor.

Lenovo oyuncu telefonu pazarından çekilme kararı aldı Tam Boyutta Gör

ASUS ve Nubia ayakta kaldı

Daha önce Xiaomi'nin oyun odaklı akıllı telefon ve aksesuar üreten Black Shark bölümündeki personelin yarısın işten çıkardığı bildirilmişti. Son gelişmenin ardından oyuncu telefonları segmentinde sadece ASUS (ROG Phone) ve Nubia (Red Magic) markaları tam anlamıyla ayakta kalmış oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim