Anlık Bildirim

LG telefonlar için Windows 10 bağlantı uygulaması yayınlandı: Virtoo

LG'den Microsoft'un Telefonunuz uygulamasına alternatif geldi. Şirket kendi telefonlarının Windows 10 PC'lerle bağlantı kurmasına olanak sağlayan özel bir uygulama yayınladı.

LG telefonlar için Windows 10 bağlantı uygulaması yayınlandı: Virtoo Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Windows 10 için kullanıma sunduğu Telefonunuz uygulaması Android cihazların PC ile bağlantı kurmasına olanak sağlıyor. Ancak uyumlu cihaz sayısının kısıtlı olması gibi olumsuz bir yanı var.

LG, akıllı telefonunuzu bilgisayarınızla eşleştirebileceğiniz bir Windows 10 uygulamasını yayınladı. Diğer bir deyişle şirket LG markalı telefonların desteklenen modeller listesine eklenmesini beklemek yerine "kendi göbeğini kesmeyi" tercih etti.

Virtoo olarak adlandırılan uygulama, akıllı telefon ve bilgisayar arasında Bluetooth üzerinden bağlantı kurmanızı sağlıyor. Böylelikle cihazınızın belirli özelliklerine doğrudan bilgisayar üzerinden erişme şansına sahip oluyorsunuz.

LG telefonlar için Windows 10 bağlantı uygulaması yayınlandı: Virtoo Tam Boyutta Gör

Ne gibi özellikler sunuyor?

Uygulama şu an için tüm LG modellerini desteklemiyor. Ancak yakında uyumlu model listesi daha da genişleyecektir. Ayrıca sunduğu işlevlerin akıllı telefonun modeline bağlı olarak farklılık gösterebildiğini de belirtelim.

Virtoo uygulaması kullanıcıların bilgisayarlarından mesaj göndermesine, telefonlarında depolanan dosyalara erişmesine, arama yapmasına ve cihazlarının ekranını Windows 10 bilgisayarlarına yansıtmasına imkan tanıyacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim