Anlık Bildirim

LG V60 ThinQ sızdı: Dörtlü kamera, 5000mAh batarya, dörtlü mikrofon

Mobil Dünya Kongresi'ne katılmayacağı için sonraki bir dönemde tanıtılacak olan LG V60 ThinQ amiral gemisi modeli ile ilgili önemli detaylar internete sızdırıldı.

LG V60 ThinQ sızdı: Dörtlü kamera, 5000mAh batarya, dörtlü mikrofon Tam Boyutta Gör

LG'nin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmasını beklerken sürpriz bir şekilde fuara katılmama kararı alması ile belirsiz hale gelen LG V60 ThinQ amiral gemisi modeli sızmaya devam ediyor.

LG V60 ThinQ özellikleri

Mart sonu veya Nisan başı gibi tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan LG V60 ThinQ amiral gemisi özel bir öneme sahip. LG'nin G serisini kaldırarak V serisi ile yola devam edeceği ve yıl sonuna doğru yeni bir 5G serisi tanıtacağı gündeme gelmişti.

2019 yılını büyük bir zararla kapatan LG bu bakımdan iddialı bir telefon hazırlamak istiyor. Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM ve 256GB'a kadar depolama gibi zaten bu yıl standart olarak göreceğimiz özellikler arasında. Firma bir kaç önemli dokunuş ile telefonu farklılaştırmayı amaçlıyor.

Farklılıklardan birisi dörtlü mikrofon sistemi. Genelde akıllı telefon pazarında iki veya üç mikrofon dizilimi yaygın. LG buna ekstra bir mikrofon daha ekleyerek etkili bir gürültü engelleme yapmayı planlıyor. Ayrıca video ve ses kayıtlarında da 4 mikrofon dizilimi daha iyi bir tecrübe sunacak.

LG V60 ThinQ sızdı: Dörtlü kamera, 5000mAh batarya, dörtlü mikrofon Tam Boyutta Gör

Kamera tarafında 4 sensöre yer verecek olan paketin detayları net değil ancak ultra geniş açı, telefoto, derinlik ve makro sensörler ilk akla gelenler. Diğer taraftan 5000mAh kapasiteli batarya da oldukça uzun kullanım sürelerine imza atacak.

6.7 ve 6.9 inç arasında bir ekrana sahip olması beklenen LG V60 ThinQ yine ikinci ekrana sahip bir kılıf aksesuarı sunacak. Opsiyonel ekran aksesuarı kullanımı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca yeni menteşe sistemi iki ekranı arada boşluk bırakmadan birleştirebiliyor. Henüz fiyat tarafında net bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9103 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg v60 thinq ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim