Anlık Bildirim

LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG'nin birkaç gün içinde resmi olarak tanıtmaya hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli LG Velvet şimdi de canlı olarak görüntülendi.

LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı Tam Boyutta Gör

Önceki haberlerimizde sizlere duyurduğumuz üzere, LG yeni akıllı telefonunun tasarımını lansman öncesinde paylaşmıştı. Ancak LG Velvet ilk kez Güney Koreli bir teknoloji meraklısı tarafından canlı olarak görüntülendi.

7 Mayıs tarihinde tanıtılacak

Sızan görseller LG Velvet'in tasarımının nasıl olacağına dair meraklarımızı fazlasıyla giderecek cinsten diyebiliriz. Cihazda sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 765 5G yonga seti, 4300 mAh pil, 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü bulunacak. LG Velvet ayrıca 16 megapiksel ön kamera, FullHD+ çözünürlüklü 6.8 inç ekran, 8 GB RAM ve veri depolama için 128 GB bellek ile donatılacak.

LG Velvet'in canlı fotoğrafları sızdı Tam Boyutta Gör

LG'nin henüz yeni akıllı telefon modelini nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi yok. 7 Mayıs tarihinde tanıtılacak olan cihaz, 15 Mayıs'ta Güney Kore'de satışa çıkacak. LG Velvet'in diğer ülkelere ne zaman dağıtılacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3855 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg velvet ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim