Anlık Bildirim

LG WebOS televizyonlara 5 yıl güncelleme garantisi

2024 yılından itibaren üretilen ve satışa sunulan tüm LG WebOS akıllı televizyonlar 5 yıl güncelleme garantisi alacak. Firma sektörde iddialı bir çıkış yapıyor. 
LG WebOS Tam Boyutta Gör
Akıllı telefonlarda ve tabletlerde gördüğümüz uzun yıllara yayılan işletim sistemi güncellemeleri akıllı televizyonlara da geliyor. Sektörün önemli isimlerinden olan LG, akıllı televizyonları için önemli bir karar aldı.

LG WebOS televizyonlarda yeni dönem

Günümüzde artık akıllı televizyonlar standart televizyonların yerini almaya başladı. Sadece kablodan gelen yayın haricinde tüketiciler internet üzerinden de içerik izlemek istiyor. Bu da akıllı televizyon segmentinin büyümesini sağlıyor.

İşin içine artık işletim sistemi girdiği için uydulu televizyon anlayışı da ortadan kayboldu. Uygulamalara uyum sağlamak ve güvenliği üst seviyede tutmak için akıllı televizyonlarda güncelleme zorunlu. Bu da tüketiciler için dikkat edilmesi gereken yeni bir alan haline geldi.

Üreticiler belirli bir süre boyunca akıllı televizyonlara güncelleme desteği veriyor. Sektörün devlerinden LG ise çıtayı daha da yukarı çıkardı. 2024 model LG WebOS akıllı televizyonlar 5 yıl güncelleme garantisi ile gelecek. WebOS lisansı alarak kendi televizyonlarını satan üreticilerin ise güncellemeleri kendi inisiyatiflerinde. Güncelleme garantisi sadece LG televizyonlar için geçerli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5140 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg webos ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim