Anlık Bildirim

LG’den oda lambası şeklinde Bluetooth hoparlör

LG XBOOM 360 Bluetooth hoparlör modeli kesik koni şeklindeki tasarımı ile odanızda aydınlatma dekorasyonu olarak kullanılabiliyor ayrıca 360 derece ses veriyor.

LG XBOOM 360 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Sony’nin masa lambası şeklindeki kablosuz hoparlörünün ardından LG de oda lambası olarak kullanılabilecek yeni bir ses sistemi tanıttı. LG XBOOM 360 üst seviye bir kablosuz hoparlör sınıfında. 

LG XBOOM 360 özellikleri ve fiyatı

LG XBOOM 360 Bluetooth hoparlör modeli dayanıklı bir kumaş ile kaplanmış. Kesik koni tasarımında olan yapının biraz alt kısmında aydınlatma yer alıyor. Aydınlatma standart olarak kullanılabileceği gibi şarkılara uyum sağlıyor ve DJ efektleri de sergileyebiliyor. 

Titanyum diyafram yüksek ses frekansı sunarken harici bir güç bağlantısı ile 120W seviyesine kadar çıkabiliyor. Fiberglas woofer ve tweeter bileşenleri 360 derecelik bir ses tecrübesi sunmak için optimize edilmiş.

Akıllı hoparlör özellikleri de olan taşınabilir tarzdaki LG XBOOM 360 Bluetooth hoparlör modeli 370$ gibi yüksek bir fiyat etiketi ile ön satışa başladı ve ay sonunda piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim