Anlık Bildirim

ABD'li scooter kiralama platformu LINK, İstanbul ve İzmir'de hizmete başladı

ABD'li Superpedestrian şirketinin scooter paylaşım platfomu LINK, İstanbul ve İzmir'de hizmet sunmaya başladı.                                                          

LINK, İstanbul ve İzmir'de scooter kiralama hizmeti sunuyor Tam Boyutta Gör

ABD’li scooter kiralama platformu LINK, Türkiye’de hizmet vermeye başladı. İstanbul ve İzmir’de LINK’i kullanabilirsiniz.

LINK ile yolculuğa başlangıç için 1,99 TL ve her dakika için 1,19 TL talep ediliyor. Uygulama cüzdanına 30 TL yüklediğiniz zaman 5 TL bonus hediye ediliyor.

Uygulamada belediyelerin scooter kullanımına yönelik kısıtlamaları haritada bölge bölge gösteriliyor. Örneğin mor renkli alanlarda scooter’ı park etmek yasak, kırmızı renkli alanlarda scooter’ı sürmek yasak ve turuncu renkli alanlarda scooter’ı daha yavaş sürmek gerekiyor.

Türkiye’de 15 yaşını doldurmuş kişiler scooter kullanabiliyor ancak LINK için 18 yaş sınırı belirlenmiş. LINK’i Android ve iOS cihazlarınıza indirerek kullanabilirsiniz.

Superpedestrian LINK Scooter Superpedestrian LINK Scooter Superpedestrian LINK Scooter Superpedestrian LINK Scooter Superpedestrian Seyahat ve Yerel Ücretsiz

Superpedestrian LINK Scooters Superpedestrian LINK Scooters Superpedestrian LINK Scooters Superpedestrian LINK Scooters Travel Ücretsiz 77,4 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim