Anlık Bildirim

Loki’nin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı

Marvel Sinematik Evreninde geçen Disney+ dizileri arasında en sevilenlerden olan Loki, yıl bitmeden yeni sezonu ile ekranlara dönecek. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.
Lokinin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör
Avengers: Endgame sonrası Disney+ yapımları ile evrenini genişleten Marvel, bu sürede birçok dizi ve film yayınladı. Son yıllarda çıkan bu yapımların birçoğu beğenilmese de Loki, Disney+ platformunun en başarılı dizilerinden biri olmayı başardı. 2021 yılında ilk sezonunu bitiren dizi, yakında ikinci sezonu ile ekranlara dönecek.

Loki ve Mobius 6 Ekim’de geri dönüyor

Loki’nin ikinci sezon fragmanı, sevdiğimiz karakterlerin nasıl bir macera yaşayacağını gözler önüne seriyor. Hatırlarsanız Sylvie, ilk sezonun sonunda He Who Remains’i öldürerek çoklu evrenler arasında geçecek bir savaşa bir kapı açmıştı. Dizinin ikinci sezonunda Loki ve Mobius, çoklu evrenleri gezerek Sylvie’yi bulmaya çalışacak. Ayrıca fragman, Kang the Conqueror’ın daha önce görmediğimiz bir varyantını da gözler önüne seriyor.

6 Ekim’de yayınlanacak olan ikinci sezon; Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Tara Strong, Eugene Cordero, Jonathan Majors ve Oscar ödüllü Ke Huy Quan gibi başarılı oyunculara ev sahipliği yapacak. Loki’nin ikinci sezonunun doğrudan Deadpool 3 ve Avengers: Kang Dyntasy gibi yapımlara bağlanması bekleniyor. Görünüşe göre Loki, Sylvie ve Mobius, Marvel Sinematik Evrenin çoklu evren hikayesinde önemli kişiler olmaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim