Anlık Bildirim

Lucid'den Tesla Cybertruck'a rakip geliyor: İşte ilk görüntüsü

Lucid Motors ürün yelpazesine bir elektrikli pick-up ekleme hazırlığı yapıyor. Tesla Cybertruck ile rekabet edecek aracın tam boyutlu kil modelini gösteren bir fotoğraf sızdırıldı.
Lucid'den Tesla Cybertruck'a rakip geliyor: İşte ilk görüntüsü
Amerikalı elektrikli araç üreticisi Lucid, model yelpazesini elektrikli bir pick-up ile genişletmeyi planlıyor. Yeni araç piyasada Tesla Cybertruck, Rivian R1T ve Ford F-150 Lightning gibi modellerle rekabet edecek. Şirketin gelecek planları, Lucid Forum'da yayınlanan bir fotoğraf ile deşifre oldu.

İnternete sızdırılan görüntü söz konusu elektrikli pick-up'ın tam boyutlu kil modelini gösteriyor. Anlayabildiğimiz kadarı ile araç Air ve Gravity modellerinin tasarım öğelerini taşıyacak. İnce farlara, tanıdık ön tampona, kısa kaputa ve şık bir cam tavana sahip olacak.

Lucid'den Tesla Cybertruck'a rakip geliyor: İşte ilk görüntüsü Tam Boyutta Gör

Gravity SUV ile aynı platformu paylaşacak

Lucid, yeni modeli hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak şirketin 2030 yılına kadar farklı modellerden oluşan bir ürün yelpazesi sunmaya hazırlandığını biliyoruz. İçeriden gelen bilgilere göre elektrikli pick-up, Gravity SUV ile aynı platform üzerine inşa edilecek.

Lucid, aracı çeşitli konfigürasyonlarda sunmayı planlıyor. Tesla Cybertruck ile boy ölçüşmeye hazırlanan modelle ilgili şu an için bildiklerimiz bu kadar. İlerleyen günlerde yeni bilgiler ortaya çıktıkça aracın teknik özellikleri hakkında da bilgi edinme şansımız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim