Anlık Bildirim

M2 çipli 13 inç MacBook Pro'nun çıkış tarihi sızdırıldı

Yeni gelen sızıntı bilgilere göre Apple'ın 8 Mart'ta gerçekleşmesi beklenen lansmanında iPhone SE ve iPad Air'ın yanı sıra en az bir MacBook Pro modelinin de tanıtılması bekleniyor.

M2 çipli Macbook Pro ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Apple'ın önümüzdeki ay gerçekleşeceği düşünülen lansmanında, 5G'li A15 Bionic çipe sahip iPhone SE ve iPad Air modellerinin tanıtılması bekleniyordu. Ancak yeni gelen sızıntı bilgiler M2 çipli MacBook Pro modelinin de tanıtılacağı yönünde. Bazı söylentiler şuan satılmakta olan M1 Pro ve M1 Max işlemcili MacBook ile tasarımın benzer olacağını söylemekteydi. Ancak yeni gelen sızıntı bilgiler bu doğrultuda değil.

Eskiye dönük tasarımıyla M2 çipli MacBook Pro 

Gelecek ay düzenlenmesi beklenen lansmanda, M2 çipli 13 inç MacBook Pro'nun da tanıtılacağı ve tasarımı hakkında eskiye dönük ve şık bir tasarım ile geleceği söylentiler arasında. Önceki MacBook Pro'larda yer alan TouchBar'ın geri dönmesi ve önceki modellerin sahip olduğu ince gövde tasarımının da geri gelmesi bekleniyor.

M2 çipli Macbook Pro ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

13 inç MacBook Pro, genel olarak M1 çipli modelle benzer özellikler ile geleceği çıkan sızıntı bilgiler arasında. MacBook Pro'nun M2 çipi dışında özelliklerinde ufak iyileştirmelerin yapılması bekleniyor. 60 Hz ekran tazeleme hızıyla gelmesi beklenen modelin ProMotion ekrana sahip olmayacağı da söylentiler arasında.

Söylentilere göre lansmanda MacBook Pro'nun yanı sıra yeni bir Mac Mini'nin de tanıtılacağı düşünülüyor. Tanıtılması beklenen Mac Mini hakkında henüz detaylı bir bilgi bulunmamakta. Ancak 8 Mart'ta gerçekleşmesi beklenen lansman ile daha detaylı bilgiler edinebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim