Anlık Bildirim

iPhone 12 serisi için MagSafe batarya satışa çıkıyor

iPhone 12 serisi telefonunuzu ince bir profille şarj etmek isterseniz MagSafe Battery Pack satışa çıkıyor. Aksesuar bataryanıza yüzde 50 civarında bir takviye sağlıyor.

MagSafe Battery Pack tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Apple’ın iPhone 12 ile birlikte kullanıma sunduğu MagSafe manyetik aksesuar ekosistemi genişlemeye devam ediyor. Firma son olarak enerji ihtiyacınızı karşılayacak bir batarya ürünü piyasaya sürdü. 

MagSafe Battery Pack özellikleri ve fiyatı

MagSafe Battery Pack telefonun arkasına yapışarak kablosuz bir şekilde şarj imkânı sağlıyor. Kapasite belirtilmese de iPhone 12 Mini modelini yüzde 60, iPhone 12 Pro Max modelini ise yüzde 50 seviyesine kadar doldurabiliyor. 

iOS 14.7 sürümü gerektiren batarya aksesuarını ilk kez doldururken bir USB Tip-C kablosu ve en az 20W şarj adaptörü kullanmanız tavsiye ediliyor. Normal durumlarda ise Lightning kablosu ile 15W seviyesine kadar telefonunuzu şarj edebiliyor. Yine 20W bir adaptör tercih ederseniz bu kez hem kendisini hem de telefonu hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. 

Diğer bir özelliği ise tersine şarj sunması. Yani iPhone 12 modelinizi şarja takılı iken kablosuz olarak kendisini şarj edebiliyor. Kutudan kablo veya adaptörün çıkmadığı MagSafe Battery Pack aksesuarı 1079TL fiyat etiketine sahip ancak henüz ülkemizde satışa açılmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7539 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, MagSafe Battery Pack ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim