Anlık Bildirim

Martha is Dead hem Intel XeSS hem AMD FSR desteği aldı

Yılın başlarında piyasaya çıkan psikolojik korku oyunu Martha is Dead önemli bir güncelleme aldı ve hem Intel XeSS hem AMD FSR standardını sunmaya başladı.      
 Yılın başlarında piyasaya çıkan psikolojik korku oyunu Martha is Dead önemli bir güncelleme aldı ve hem Intel XeSS hem AMD FSR desteği sunmaya başladı. Tam Boyutta Gör
Ekran kartına bağlı olarak oyunlarda kare ölçekleme teknolojisi giderek popüler olmaya başladı. Intel, AMD ve Nvidia kendi ölçekleme teknolojilerini geliştirdi ve oyun yapımcıları da en az iki tanesine uyum sağlamaya çalışıyor.

Martha is Dead oyununda önemli gelişme

Psikolojik korku oyunu olan Martha is Dead bu hafta itibariyle Intel XeSS ve AMD FSR 2.1 teknolojilerini desteklemeye başladığını duyurdu. Intel XeSS teknolojisi ARC ekran kartları dışında uyumlu tüm ekran kartlarını destekliyor. AMD FSR teknolojisi Radeon RX haricinde GeForce kartlarına da destek sunuyor.

Martha is Dead aldığı yeni güncelleme ile yapay zekâ odaklı olarak sahnelerde kare hızlarını daha verimli bir şekilde ölçekleyebilecek. Böylece oyunun akıcılığı artmış olacak. Geliştirici yeni güncellemenin fragmanını da yayınladı.

Martha is Dead oyunu 1944 tarihinde İtalya’da geçiyor. Alman ve Müttefik güçleri arasındaki çatışma yoğunlaşırken bir kadının hırpalanmış bedeni boğulmuş olarak bulunur. İkiz kardeşi Guila ise gerçeğin peşini bırakmayacaktır. Martha is Dead ayrıca Steam üzerinde 23 Kasım tarihine kadar 35TL olarak indirimli satılıyor.

https://store.steampowered.com/app/515960/Martha_Is_Dead/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim