Anlık Bildirim

Marvel’s Wolverine Co-Op seçeneği ile gelebilir

Insomniac Games’in merakla beklenen yapımı Wolverine, Co-Op oynanış sunabilir. Stüdyodan gelen sızıntılar, yapımın çok-oyunculu bir moda sahip olabileceğini gösteriyor.
Marvel's Wolverine çok oyunculu moda sahip olabilir Tam Boyutta Gör
Marvel’s Spider-Man ve Ratchet & Clank ile Playstation Studios markaları arasında en popüler geliştiricilerden biri olan Insomniac, Wolverine için çalışmalara devam ediyor. Stüdyonun geçtiğimiz haftalarda yaşadığı siber saldırı, yapım hakkında bazı bilgileri gözler önüne seriyor.

Wolverine çok oyunculu moda sahip olabilir

Insomniac Games, geçtiğimiz haftalarda devasa bir siber saldırıya uğramıştı. Bu saldırı sonucunda stüdyonun gelecek planları ve oyun dosyaları sızdırıldı. Sızdırılan yapımlar arasında en dikkat çekeni ise Marvel’s Wolverine oldu. Siber saldırı sonucu açığa çıkan oyun kodları, yapım hakkında önemli bir mekaniğe işaret ediyor olabilir.

Reddit kullanıcısı VISCERAL, Marvel’s Wolverine yapımının sızan kodlarını inceledi ve oyunun çok oyunculu bir moda sahip olabileceğini belirtti. Bahsi geçen kod parçası, senkronize edilmesi gereken iki istemciye referanslar içeriyor gibi görünüyor. Bu da oyunun çok oyunculu bir oynanış mekaniği içerebileceğini gösteriyor. Wolverine’ın hikâye bazlı bir yapım olduğunu düşündüğümüzde, yapımın rekabetçi bir mod yerine Co-Op moduna sahip olması daha olası gözüküyor. Wolverine’in 2026 yılında önce çıkması beklenmiyor bu nedenle sızdırılan bilgilerin büyük çoğunluğu oyunun final sürümünde gözükmeyebilir.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim