Anlık Bildirim

Mastercard yöneticisinden FTX açıklaması

Mastercard’ın Girişim İlişkileri Direktörü Grace Berkery, FTX'in çöküşü hakkında değerlendirmede bulundu. Mastercard ve sektör için fırsat olabileceğini söyledi.             
Mastercard yöneticisinden FTX açıklaması Tam Boyutta Gör
Ödeme işleme şirketi Mastercard’ın Girişim İlişkileri Direktörü Grace Berkery, FTX’in çöküşünün nihayetinde sektör için olumlu olacağını düşünüyor.

Kısa süre önce iflas ederek, tüm kripto sektörünü derinden etkileyen kripto para borsası FTX ile ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Son olarak FTX’in durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan isim ödeme işleme şirketi Mastercard’ın girişim ilişkileri direktörü Grace Berkery.

Grace Berkery şunları söyledi:

"Bence bu bir fırsat ve sıfırlama zamanı. Mastercard olarak, altta yatan teknolojinin çok şey vaat ettiğine inanıyoruz. Bu alanda çok şeyler oluyor."

Mastercard, kripto yatırımcılarının güvenliği için Ekim ayında Crypto Secure’u kullanıma sundu. Platform, Mastercard’ın ödeme akışındaki kripto borsasıyla ilgili riskleri izlemek için yapay zeka kullanıyor.

Grace Berkery yatırımcıların, müşterilerin ilgisini ve sadakatini artıran NFT ve metaverse girişimlerini büyük bir fırsat olarak görebileceklerini de sözlerine ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim